Siirry sisältöön

Opetusravintola Hovi, Kankaanpää

Hovin väki valmistaa ja tarjoilee herkulliset ja monipuoliset lounaat. Tervetuloa herkuttelemaan!

Opetusravintola Hovi on nimensä veroinen, edustava lounasravintola Kuninkaanlähteenkadulla. Hovin väki tarjoaa alusta asti itse valmistettua laadukasta lähiruokaa. Myös tilausravintolana toimivalla Hovilla on A-oikeudet.

Tarjoilijaopiskelija tuo  ruoka-annoksia keittiöstä.

Olemme avoinna lounasaikaan kello 11 – 13 tiistaista perjantaihin. Maanantaisin Hovi on suljettu.

Viikko 18

Maanantai 29.4.

Suljettu

Tiistai 30.4.

VAPPUETKOT 15,00 €
Alkuun kuplivaa, kalaisia herkkuja, salaatteja useaan makuun, sopivasti lämmintä ja makoisaa kahvin/teen kanssa

Pöytävaraukset 040 1994974

Keskiviikko 1.5.

SULJETTU

Hauskaa vappua!

Torstai 2.5.

NOUTOPÖYTÄ 10,90 €
Kukkakaalipihvejä, kylmää jugurttikastiketta ja kvinoaa

Uunisilakoita ja keitinperunoita

Naudan palapaistia, juureslaatikoita ja keitinperunoita

JÄLKIRUOKA
Vadelmakiisseliä ja kermavaahtoa

Perjantai 3.5.

NOUTOPÖYTÄ 10,90 €
Munakoisovuokaa

Kermaista lohikeittoa

Auran kanapastaa

JÄLKIRUOKA
Kääretorttuleivos

Valmistamme ruokaa taidolla ja rakkaudella

Tutustu Ruokaviraston Oiva-elintarvikevalvonnan valvontaraportiin.

Haluatko antaa palautetta?

Me Hovissa haluamme palvella ja tarjota herkullisia hetkiä asiakkaillemme. Voit auttaa meitä tekemään sen vielä paremmin antamalla meille tällä lomakkeella.

Näkymä opetusravintola Hovin ruokasaliin.

Tyylikäs tilausravintola juhliin

Iltaisin ja viikonloppuisin Hovi juhlii kanssanne. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat opettajien ohjauksessa tyylikkään tarjoilun ja kattavat 40-paikkaisen ravintolasalin juhla-asuun asiakkaan toiveiden mukaan.

Hovin catering-palvelu tuo toivotut juhlatarjoilut myös asiakkaan omiin juhlatiloihin tai tapahtumiin. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista. Lisätietoja: puhelin 040 1994974.

Hyvästä ruoasta ammatti?

Etsitkö uutta uraa tai haluatko kehittää ravintola-alan ammattitaitoasi? Koulutamme kokkeja, suurtalouskokkeja, tarjoilijoita ja baarimestareita. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan työhön. Omaa osaamista voi täydentää tarjoilijan, ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnolla.

Tutustu Sataedun ravintola-alan koulutuksiin

Sataedu Hovi on myös Facebookissa